Vakantie!!!!

Vakantie!!!!

Das heerlijk genieten toch?!?!

Toch na de vakantie nog in je kleding passen, het kan echt wel. 

Vakantie is en was voor mij echt ontspannen. maar er is bij mij toch wel iets verandert in de loop der jaren. Waar ik vroeger echt helemaal nergens op lette en alles at en dronk wat los en vast zat doe ik dit nu echt wel heel anders.

Dan zul je wel denken, natuurlijk je bent in die tijd ook de opleiding gewichtsconsulente gaan doen maar toch was voor mij het keerpunt daar voor al. In 2008, toen mijn kleine meisje een maand of 10 was, was ik klaar met mijn gewicht. Gek genoeg kwam dat gevoel in mijn vakantie naar boven. Lekker ontspannen tijdens deze vakantie en toen borrelde er boven dat ik echt niet alles achteloos naar binnen moest stoppen. Mijn gevoel was dat als ik op deze manier door zou gaan ik niet achter mijn kinderen aan zou kunnen blijven hollen. Nu is de vakantie nog steeds ontspannen. En ja, ik drink ook echt wel een lekker wijntje. Maar de volgende tips is ook een deel van mijn vakantie.

* Blijf in het ritme van 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes

* Beweeg. Je hoeft echt niet te sporten maar ik zelf kampeer dus als ik naar het toilet moet neem ik een toiletgebouw verder op. Een avond wandeling is ook goed en lekker

* Alles met maten.

* Kies voor mager en gezond

Bedenk ook bij jezelf dat de gezelligheid hem echt niet zit in wat je eet of drinkt. De vakantie zelf en met wie je bent maakt het gezellig. 

Fijne VAKANTIE!!!!!!!