De tips om je goede voornemens te laten slagen

Een gezonder gewicht staat bij heel veel van ons bovenaan de lijst van goed voornemens. Helaas is ook het feit dat veel van ons de goede voornemen niet langer dan 10 dagen volhouden. Met mijn tips gaat het jou dit jaar zeker lukken!!!!

 

Mijn tips voor jou zijn:

1

Doe iets dat bij je past. Ben jij bijvoorbeeld een broodeter dan gaat bij jou een koolhydraat arm voedingspatroon helemaal niet bij je lukken. 

2

Neem de tijd om dingen eigen te maken. Dit kost tijd, dus zet door.

3

Je lichaam heeft tijd nodig om aan dingen te wennen dus laat de weegschaal je in de steek zet wel door. Het komt echt goed.

4

Maak een plan en ga niet onvoorbereid van start. Zorg dus van te voren ervoor dat je weet wat je wil gaan doen en hoe je dat moet doen.

5

Wat bij mij altijd goed werkt is dat je nu gaat opschrijven wat je nu eet. Het geeft namelijk inzicht in wat je doet. Als je dat inzicht hebt weet je wat er moet veranderen.

6

Combineer gezonde voeding eens met meer bewegen. Je zult zien dat het elkaar versterkt. Je hebt het allebei nodig om het te laten slagen. 

7

Zoek voor meer beweging iets dat je echt leuk vind. Mijn voorkeur heeft ook dat je het plant en dar je er niets tussen laat komen. Stel je prioriteiten.

8

Ga niet dagelijks op de weegschaal, dit kan je zomaar ontmoedigen

9

Focus op gezond. Gezond eten is niet minder lekker. Ga ook eens op zoek naar nieuwe gezonde recepten.

10 

Heb je hulp nodig, zie dat dan niet als falen. Je bent juist goed bezig!!! opgeven is falen, Hulp zoeken is doorzetten.