29. maart 2018
Hoe druk heb je het eigenlijk echt? Ben je druk bezig of bezig met druk zijn?
22. maart 2018
Mijn week....... Je kent het vast wel, agenda vol en dan wordt je kind ziek. Hoe schakel je dan om.
29. januari 2018
Een blij gevoel werkt positief op hoe je in het leven staat. Dat is natuurlijk erg voor de hand liggend. Weet jij waar je blij van wordt?
19. januari 2018
Ik ben gewichtsconsulent. Ik ben dat geworden omdat ik als geen ander weet hoe moeilijk het is om een gezond gewicht te bereiken en misschien wel nog moeilijker om het te behouden.
28. december 2017
Een gezonder gewicht staat bij heel veel van ons bovenaan de lijst van goed voornemens. Helaas is ook het feit dat veel van ons de goede voornemen niet langer dan 10 dagen volhouden. Met mijn tips gaat het jou dit jaar zeker lukken!!!!
14. december 2017
Kerst zonder de extra kilo's het lijkt onhaalbaar maar het kan echt
09. november 2017
Dag oud, hallo nieuw. Zoals ik in mijn praktijk ook altijd zeg is het het makelijkst om veranderingen in kleine stapjes te doen. Deze verandering heeft ook wat tijd nodig om een gewoonte te worden, dus neem voor iedere stap. Maak de stap ook die het dicht bij je zelf licht. Maak het jezelf niet te moeilijk. Als je een verandering niet is wat bij jou past dan is hij niet blijvend. Als je gek bent op brood dan hou je koolhydraat arm ook echt niet langdurig vol. Weet je nou niet waar je moet...
13. oktober 2017
In mijn praktijk hoor ik heel vaak van de dames die tegenover me zitten dat ze een soort van bang zijn om brood te eten. Maar is die angst nou wel zo terecht? Er is de laatste jaren dan ook wel heel veel gezegt en geschreven over brood en dat het dikmakers zouden zijn. Een van de hypes die daaruit voort gevloeid is is natuurlijk koolhydraat arm eten. Ik vind dat zelf een lastige methode omdat als je het maar half doet, je echt denkt dat je koolhydraat arm eet maar dan werk het toch echt niet...
29. september 2017
Voel je happy! Het zal je vast niets verbazen maar je blij voelen doet veel voor je gezondheid.
20. september 2017
Veel moeders horen dit vaak aan tafel en kunnen er behoorlijk wanhopig van worden. Heb geduld. Het komt echt wel goed.

Meer weergeven