Diensten

PuurGezond slank in 8 stappen

PuurGezond slank in 8 stappen is een programma waarin je in 8 overzichtelijke stappen de verandering maakt naar een gezonder leefpatroon. 

Bij ieder consult krijg je een kaart mee met een stap. Er is een stap een gezond tussendoortje kiezen, een met het ontbijt maar ook beweging en ontspannen komen als een stap aan bod. Door de stappen te doorlopen krijg je een gezonder leefpatroon en ga je afvallen. 

De afspraken worden naar behoefte gepland. Het gangbare in mijn praktijk is 1 keer in de 2 tot 3  weken, want iedere stap is niet binnen een week een gewoonte dus heeft wat iets meer tijd nodig om het goed eigen te maken. 

Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om Tussentijds vragen te stellen.

 


Suiker onder controle

Deze begeleiding bestaat uit een intake en 6 vervolgafspraken. Tijdens deze begeleiding gaan we in 6 weken je suikergebruik terug brengen naar een gezonde hoeveelheid. Helemaal zonder suiker is bijna niet mogelijk, dus gaan we samen aan de slag om bewust te kiezen. 


Leefstijlcoaching

Overgewicht is niet altijd alleen te verwijten aan ongezond eten. Een ongezond eetpatroon ontstaat vaak ergens. er zijn ook gebeurtenissen die ons veranderen en dus vaak ook onze leefstijl. In deze begeleiding staat voeding ook zeker centraal maar we gaan ook onderzoeken of we de oorzaak van de verandering boven water kunnen krijgen en daarmee de verandering naar een gezond leefstijl kunnen maken. Zo kunnen we bijvoorbeeld zoeken naar de oorzaak van emotie eten of aangeleerde gewoontes doorbreken. Hoe om te gaan met stress. Leren regelmaat te krijgen. 


Begeleiding van kinderen

Jong geleerd is oud gedaan. 

 

Geef je kind een goede basis mee en je geeft het ze mee voor het leven. Wij als volwassene weten als geen ander hoe moeilijk het is om gedrag dat we al heel wat jaren hebben te veranderen. Kinderen leren heel snel en zijn dan ook makkelijker te veranderen in hun eetpatroon. Maar een kind moet ook kind kunnen zijn. tijdens deze begeleiding leer ik je kind dat iets lekkers echt wel mag. 

tijdens de begeleiding maak ik gebruik van materialen die speciaal ontwikkeld zijn voor kinderen


7 inzichten om op gewicht te blijven.

Heb je de eerste 8 stappen doorlopen of ben je veel afgevallen en wil je nooit meet terug naar je oude gewicht dan is dit programma echt een must. 

Tijdens deze begeleiding krijg je de handvatten die je nodig hebt om na afvallen blijvend een goed gewicht te houden.