We leven in een tijdperk waarin we als moeders veel van onszelf verwachten. Een leuke moeder zijn voor onze kinderen, een lieve vrouw, leuke vriendin en ook nog eens die super werknemer. Niet zo gek dat we allemaal wel eens voelen dat we alle ballen die we omhoog moeten/willen houden allemaal tegelijk vallen. Dit hoeft echt niet. Je kunt ermee leren omgaan.

 

Tijdens dit unieke traject leer je voor jezelf een goede balans vinden in voeding, gezin en ontspanning. Ons doel is dat je een gezonde en energieke mama gaat worden die wel alle ballen omhoog kan houden en best aan zichzelf mag denken.


We behandelen wekelijks een thema waar we met elkaar over gaan brainstormen, opdrachten doornemen en tips met elkaar delen. 

De thema's die aan bod komen zijn: 
Gezonde voeding
Tijd voor jezelf
Bewegen
Jij bent het voorbeeld
Omgaan met tegenslagen
Je hoeft het niet alleen te doen
Veranderingen tot nu toe
Hoe nu verder

Om het traject voor iedereen in haar eigen situatie in te kunnen passen vind ik het belangrijk om het zo persoonlijk mogelijk te houden dus werk ik in groepjes van maximaal 6 personen.

De kosten van het traject zijn 85 Euro per persoon voor het gehele traject en dient te worden voldaan op de eerste avond van het traject. Het traject bestaat uit 8 bijeenkomsten. Dit is inclusief materialen en koffie of thee. Betalen kan contant of per pin.

Mijn praktijk is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland hierdoor worden mijn consulten in veel gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering en kost dan ook geen eigen risico. 
Wil je hier gebruik van maken krijg je aan het einde van het traject een factuur die je kunt indienen bij je verzekering voor declaratie.

Aanmelden of meer info over dit traject kan via 0614188547 of via onderstaande knop