Online begeleiding gezond mama zijn

16 weken online begeleiding dus je hoeft de deur niet uit

Iedere 2 weken een mail met een thema die we behandelen en om mee aan de slag te gaan.

16 weken toegang tot eetdagboek.nu om je eten en gewicht bij te houden en terugkoppeling en coaching van het eetdagboek.

In het eetdagboek kun je niet alleen je eten bijhouden ook je gewicht, je beweging. Ik als gewichtsconsulent neem wekelijks het dagboek door en waar nodig schaven we het bij. 

 

We gaan van start met een intake formulier waarin ik de benodigde gegevens verzamel, daarna maak ik een account voor je aan bij eetdagboek.nu. 

In de tweewekelijks mail vind je alle informatie en eventueel huiswerkopdrachten om het programma voor jou passend te maken. Tussentijdse vragen kun je altijd stellen via whatsapp en waar nodig is er de mogelijkheid om een sessie via skype te doen om al je vragen te beantwoorden.

 

Dus geen tijd om langs te komen of gewoon niet in de buurt, dan is dit een heel goed alternatief. Je doet het waar en wanneer je maar wilt.

 

€ 100,00

Verlenging online begeleiding per maand

Na de online begeleiding gezond mama zijn kun je altijd verder door maandelijks te verlengen. 

 

Deze online begeleiding geeft toegang tot eetdagboek.nl voor het bijhouden van je eetdagboek en gewicht. Wekelijks terug koppeling per mail en brandende vragen stellen via whatsapp.

Dit is dus begeleiding waar je de deur niet voor uit hoeft. Heel makkelijk als je geen tijd hebt om langs te komen.

€ 25,00