Commentaren: 5
 • #5

  Ursula Vermeulen (donderdag, 14 september 2017 19:21)

  Om de vakantiekilo's kwijt te raken had Natasja een challenge van 3 weken opgezet. Niet om er zelf beter van te worden. Hoewel, eigenlijk wel, ze deed namelijk zelf net zo hard mee om een aantal kilootjes af te vallen. Zonder gene legde ze haar weegmoment vast en zette deze op haar speciaal voor de challenge aangemaakte Facebook-pagina. Iedere week kreeg ik en nog zo'n 50 enthousiastelingen ruim op tijd een mailtje met het komende weekmenu. Bij het eerste menu keek ik mijn ogen uit. Wat moesten we veel eten om af te vallen! 3 Hoofdmenu's en 3 tussendoortjes. Maar ik werd er wel blij van. Want wat was het allemaal lekker en gevarieerd.
  Ook gaf ze ons de kans om vragen te stellen en onze eigen favoriete gezonde snacks aan te geven die ze dan meteen verwerkte in het volgende weekmenu. En ook zette ze nog andere handige tips op de FB-pagina en ze was ook zeer betrokken en geïnteresseerd in hoe het met iedereen ging.
  Ik ben uiteindelijk in die 3 weken 3.1 kilo afgevallen. Super tevreden dus en ik ga zeker nog even door om de laatste 2 kilo nog kwijt te raken. Natasja heeft me echt een ander inzicht in eten en afvallen gegeven.
  Dus mocht je nog twijfelen over de keuze voor een diëtiste..... Ik zeg niet doen. Gewoon naar Natasja gaan. Dan weet je zeker dat je op een gezonde manier je kilo's zal kwijtraken. Hoeveel het er ook zijn.
  Natasja nogmaals super bedankt.

  PS. ik zou je ook zeker aanraden aan patiënten die een diëtiste nodig hebben, ware het niet dat ik in Hellevoetsluis werk. Maar je weet nooit �

 • #4

  Peter van Dijk (zondag, 10 september 2017 08:40)

  Afgelopen mei heb ik aan Natasja gevraagd of ze mij kon helpen om overtollige kilo's kwijt te raken. Zoals bij vele is er de afgelopen jaren telkens een kilo extra bij gekomen.

  Dit resulteerde in de volgende cijfers:

  04-05-2017
  Lengte : 176
  Gewicht: 81,0 kilo
  BMI: 26,1

  Met goede begeleiding en het maken van juiste keuzes zag ik het gewicht per week afnemen. Net voor de vakantie was het resultaat al te zien.

  18-07-2017
  Lengte: 176
  Gewicht: 74,0 kilo
  BMI: 23,9

  Dus al een afname van 7 kilo en een gezonde BMI.

  Met 4 weken vakantie was er toch stiekem weer een kilo bij gekomen. Na de vakantie dus weer in het ritme komen en terug bij het maken van de juiste keuzes. Dat resulteerde vandaag in de volgende gegevens.

  10-09-2017
  Lengte: 176
  Gewicht: 70,9 kilo
  BMI: 22,9

  Een totale afname van nu 10,1 kilo.

  Zelfs zo dat er complimenten gegeven worden, en ja dat voelt erg goed.

  Nu ben ik natuurlijk bevooroordeeld omdat Natasja mijn vrouw is, maar wilde ik wel graag deze referentie schrijven om aan iedereen te laten weten dat het echt werkt.

  Ook ik als man van Natasja had dus last van wat extra kilo's die er ongemerkt bij waren gekomen. Maar met begeleiding van Natasja en het leren van juiste keuzes maken, rustig afgevallen met een zeer tevreden resultaat.


 • #3

  An Koeman (zondag, 21 mei 2017 21:11)

  4-2-17 Na jaren lang iedere maandagochtend te willen gaan lijnen was er op dinsdagavond al niets meer van dit goede voornemen over. Afgelopen zomer ging bij mij echter de knop om en ben ik naar Natasja gegaan. Door haar fijne begeleiding ben ik op een heel ontspannen manier twintig kilo afgevallen in zeven maanden tijd met de Puurgezond methode. Het zelf iedere ochtend nadenken over wat ik die dag ga eten vanuit de schijf van vijf werkt voor mij erg goed. Ook de stappenplan kaarten zijn heel fijn en in het boek staan veel lekkere recepten. Ik ben heel blij dat ik nu op mijn 67 ste eindelijk een gezond gewicht heb en mij veel makkelijker beweeg ! Natasja bedankt,maar je bent nog niet van mij af want ik kom nog iedere maand een keer wegen, want die stok achter de deur heb ik gewoon nodig !

 • #2

  Yvonne Raaijmakers (zondag, 21 mei 2017 21:10)

  28-08-16
  Na een tijd al grommend met schele ogen naar mijn weegschaal te hebben gekeken, ben ik de strijd met de overtollige kilo’s maar eens aangegaan. Omdat ik (op lange termijn) niet geloof in shakes, pillen, poeders, smeersels of volledig weglaten van bepaalde voeding, heb ik de professionele begeleiding van gewichtsconsulente Natasja van Dijk geprobeerd. En met succes: 10 kilo kwijt in 9 weken en ik voel me top! Ook interesse om op echt verantwoorde wijze af te vallen? Misschien is de methode PuurGezond Slank in 8 stappen ook iets voor jou. Je verandert met deze methode in 8 stappen je voedings- en leefpatroon; iets wat voor mij logischer lijkt (en is gebleken) dan je leven acuut omgooien met grote kans op terugval - en je eet bovendien echt gewoon heel lekker. Ik heb nog niet eens alle stappen doorlopen maar gezien het resultaat ga ik er enthousiast mee door. Dank je wel zo ver Natasja voor je waardevolle begeleiding, nieuwe inzichten en smakelijke tips!

 • #1

  Janneke Ebbers (zondag, 21 mei 2017 15:26)

  Ik ben sinds juni 2015 gestart bij Natasja. Ik krijg bruikbare tips van haar, die ik direct in praktijk kan toepassen. Wat mij enorm aanspreekt is dat de producten die je gebruikt gewoon in de supermarkt verkrijgbaar zijn en dat je stap voor stap aan de slag gaat volgens Puur Gezond en iedere stap iets anders aanpakt. Daarnaast geeft Natasja de ruimte om de afspraken in te plannen wanneer jij dat wenselijk vind. Je hoeft dus niet iedere week ´verplicht´ naar haar toe. Ik voel me op mijn gemak bij Natasja. Verder staat zij open voor vragen en stimuleert zij mij op de goede weg om met gezond(er) eten mijn gezonde gewicht te bereiken en te behouden!